KAKO JE SAMO POGODIO

[VIDEO] Sin legendarnog borca Andersona Silve imao je debi za pamćenje; za samo 11 sekundi nokautirao je protivnika

16.08.2021 u 19:32

Bionic
Reading

Kalyl Silva ime je koje bi mogli gledati i na većim kickboxing pozornicama u budućnosti. Ovaj 22-godišnji Brazilac i ujedno sin legendarnog MMA borca Andersona Silve proteklog vikenda debitirao je u sklopu FightersRep 10 priredbe

Samo jedan udarac bio je potreban mladom Kalylu da savlada svog protivnika Anthonyja Reynagu, a sudac prekida borbu nakon 11 sekundi od početka meča

Andersonov sin protivnika je pogodio lijevim high-kickom, a oduševljava brzina i preciznost kojom je izveo spomenutu tehniku, piše Fight Site.

Mladi Kalyl osim kick-boksa bavi se i nogometom, no pretpostavka je kako će ići očevim, ali i bratovim stopama. Naime, 24-godišnji Gabriel Silva također je sin legendarnog 'Spidera' te se bavi kick-boksom. Trenutno je na omjeru 5-0, a drži i FightersRep pojas u srednjoj kategoriji.

Jednom prilikom izjavio je kako ne planira raditi tranziciju u MMA, sport u kojem se njegov otac izgradio kao jedan od najvećih u povijesti, no tko zna, vrijeme će pokazati.

U svakom slučaju, čini se kako su 'Spiderovi' sinovi naslijedili ljubav prema borilačkom sportu, a sudeći po ranim fazama karijere, naslijedili su i ponešto talenta. Naravno, puno posla i godine dokazivanja na daleko višim razinama čekaju ih prije nego li ih budemo mogli uspoređivati s njihovim ocem, Andersonom Silva. Inače, Anderson bi 11. rujna trebao nastupiti u boksačkom meču protiv bivšeg UFC-ovog prvaka Tita Ortiza.