treba mu još vremena

Borna Ćorić konzultirao se sa stručnjacima i dobio savjet koji ne voli čuti nijedan sportaš

16.08.2021 u 13:19

Bionic
Reading

Trenutno najbolje rangirani hrvatski tenisač, Borna Ćorić, koji je još od ožujka izvan natjecateljskog ritma, morao je donijeti tešku, ali važnu odluku

Borna Ćorić putem Instagrama poslao je obavijest svojim obožavateljima.

Bok ljudi!

Želim vas obavijestiti da sam nakon savjetovanja sa svojim timom donio odluku o povlačenju s US Opena.

Unatoč velikom trudu, još se nisam potpuno oporavio od operacije ramena koju sam imao u svibnju. Treba mi još malo vremena da se vratim na razinu na kojoj moram biti. Hvala na razumijevanju i podršci :-)

Naravno, radi Ćorićevog zdravlja bolje je ne žuriti s povratkom na terene, ali znamo i da takve vijesti rastuže sportaše.

Inače, ovog je ponedjeljka objavljena i najnovija rang-lista, a na njoj je Ćorić zadržao 35. mjesto pojedinačne ATP ljestvice dok je Marin Čilić pao za jedno mjesto te je ovaj tjedan na 39. poziciji.

Među desetoricom najboljih nije bilo nikakvih promjena. Na vrhu je Novak Đoković s 12.113 bodova, a Rus Danil Medvjedev mu se trijumfom na kanadskom Mastersu približio na 1493 boda zaostatka. Treći je Stefanos Cicipas (8350), a četvrti Španjolac Rafael Nadal (7815). Među petoricom najboljih je još i Nijemac Alexander Zverev (7263).