Ovo nitko nije očekivao

[VIDEO] Rijeka predstavila novi dres o kojem će se itekako govoriti; što kažete na novo ruho prvoligaša s Rujevice?

17.08.2021 u 11:28

Bionic
Reading

Rijeka se pohvalila novim dresovima, a oni su u najmanju ruku neočekivani

Rijeka je početkom nove sezone odlučila svojim navijačima i zaljubljenicima u nogomet predstaviti novi dres, a on je u najmanju ruku neočekivan. Riječani su na svoj dres stavili baš sve što su mogli, a jasno je da će se o njemu još dugo govoriti.

Na društvenim mrežama kluba osvanuo je video u kojem se predstavlja novi dres što odražava povijest kluba ili barem onu povijest koju u klubu žele prezentirati. Riječani izgleda ne odustaju od sporne godine osnutka kluba pa je ponovno na poleđini dresa navedena 1906. kao godina u kojoj je počeo s radom.

Na crnom dresu prošaranom raznim bojama nalaze se simboli riječke povijesti. Tako su se na dresu još jednom našli morčići, a tu su i riječka trobojnica i dvoglavi orao s grba Grada Rijeke. Osim toga, na dresu su svoje mjesto pronašli svi grbovi riječkih klubova koji su prethodili NK-u Rijeka.

U nastavku pogledajte video kojim je Rijeka predstavila svoj dres, a u komentarima nam možete reći što mislite o novom ruhu kluba s Rujevice.

Pogledajte još jednom i najbolje golove 5. kola HT Prve lige.

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal / Arenasport

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.