spektakl iz rijeke

Video prijenos uzvrata finala Kupa dostupan svima; pratite ga i na tportalu!

22.05.2024 u 13:17

Bionic
Reading

Uzvratnu utakmicu finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa danas na Rujevici igraju Rijeka i Dinamo (18 sati, MAXSport1, MAXtv). Ljubitelji nogometa spektakl mogu pratiti na YouTube kanalu MAXSporta, ali i u HD rezoluciji na tportalu

Nakon što je prva utakmica finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa između Dinama i Rijeke završila bez golova (0:0) s nestrpljenjem se očekuje uzvrat na rasprodanoj Rujevici od 18 sati.

Posebna emisija MAXSport televizije počinje u 17 sati, a možete je uživo gledati na svim platformama.

Dinamo dolazi u goste Rijeci nakon što ju je nedavno pobijedio upravo na Rujevici u SuperSport HNL-u i kasnije osigurao novu titulu prvaka države.

VIDEO sažetak utakmice iz SuperSport HNL-a pogledajte u prilogu:

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Finale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa dostupno je svima na kanalu MAXSport na YouTubeu i tportalu! Prva utakmica finala između Dinama i Rijeke završila je 0:0, a druga se igra u srijedu 22. svibnja u 18 sati. Ne propusti ni sekundu navijačke euforije! Prati uživo na http://t.ht.hr/fw/kup.

VIDEO sažetak prve utakmice u prilogu:

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'Trenirat ćemo penale, ali ne idemo na 0:0. Na Maksimiru smo igrali jako dobro do zadnje četvrtine. Imali smo šanse, ali nešto se i pitalo Dinamo. Pripremit ćemo se na sve moguće detalje i mogućnosti. Igra nam samo pobjeda. Moji dečki su mladi i imaju veliku želju, samo moramo poboljšati realizaciju. Nećemo igru prilagođavati nikome', kazao je uoči uzvrata trener Rijeke Željko Sopić.

Kako god se okrene zajamčen je spektakl i dodjela trofeja. To je jedino sigurno...

sve osim nogometa