POVRATAK SINA RAZMETNOGA

Zaboravljeni Dinamov as postaje slobodan igrač. Slijedi li povratak u HNL?

22.05.2024 u 11:37

Bionic
Reading

Ivan Šunjić prije pet godina postao je treći najveći transfer u Birminghamovoj povijesti, ali sada ga je klub, nakon ispadanja u Ligue 1, otpustio

Ivan Šunjić prije pet godina napustio je SuperSport HNL i Dinamo. Tada ga je na Otok doveo Birmingham u trećem najvrjednijem transferu u klupskoj povijesti. Nažalost, četiri godine klub je proveo u Championshipu, drugom rangu engleskog nogometa, a ove sezone je ispao u League One. Šunjić je u međuvremenu jednu skromnu sezonu proveo u Herthi.

Žunjić je tako jedan od igrača koje je klub maknuo s platnog spiska u pokušaju rezanja troškova. Drugim riječima, postaje slobodan igrač čim mu krajem lipnja istekne ugovor.

Ukupno je odigrao 173 utakmice za klub sa Small Heatha, zabio sedam golova i podijelio pet asistencija. Ove sezone je bio standardan u svojoj momčadi; odigrao je 40 utakmica, zabio gol i skupio tri asistencije.

Nakon što postane slobodan igrač, Šunjić bi se, prema određenim glasinama, mogao vratiti u HNL i to u svoju staru momčad. Još uvijek je relativno mlad (27), a Modrima će dobro doći dugoročna zamjena za Arijana Ademija.

Standings provided by Sofascore
sve osim nogometa