ludilo zahvatilo 'modre'

[VIDEO] Pogledajte ludo slavlje u svlačionici Dinama nakon velike pobjede i plasmana u osminu finala juniorske Lige prvaka

12.02.2020 u 19:13

Bionic
Reading

Dinamovi juniori izborili su plasman u osminu finala juniorske Lige prvaka nakon što su u play-off u Kijevu pobijedili ukrajinske imenjake s 4:3 boljim izvođenjem jedanaesteraca, a onda je krenulo ludo slavlje

Dinamovi juniori izborili su plasman u osminu finala juniorske Lige prvaka nakon što su u play-off u Kijevu pobijedili ukrajinske imenjake s 4:3 boljim izvođenjem jedanaesteraca. Utakmica je završila remijem bez golova, a 'modri' su bili sretniji i spretniji i slavili nakon lutrije penala.

Ždrijeb osmine finala je 14. veljače, a Dinamo će igrati protiv jednog od sedam pobjednika skupina prvog kruga. Mogući protivnici 'modrih su Real Madrid, Bayern München, Juventus, Liverpool, Inter, Benfica, Ajax.

Nakon zadnjeg sučevog zvižduka počelo je slavlje mladih igrača Dinama koji se nisu zaboravili zahvaliti navijačima koji su potegnuli čak i do Kijeva kako bi im pružili podršku.

Naravno, slavlje se nastavilo i u svlačionici, a veliko veselje nakon ogromnog uspjeha Dinama pogledajte u videima ispod teksta.