Top 5 HT Prve lige

[VIDEO] Pogledajte još jednom najsjajnije trenutke s domaćih travnjaka; neke od golova se isplati vidjeti i nekoliko puta

02.03.2021 u 08:17

Bionic
Reading

Izdvojili smo najbolje golove 23. kola Hrvatski Telekom Prve lige. Neke od golova zaista se isplati pogledati po nekoliko puta...

Odigrano je i 23. kolo ove, koronavirusom isprekidane, sezone Hrvatski Telekom Prve lige. U pet odigranih utakmica palo je 12 golova, a mi smo i ovoga puta za vas izdvojili naboljih pet u ovom kolu.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Derbi kola odigrali su Rijeka i Hajduk, a slavili su gosti s 0:1 golom Mehmeta Umuta. Sjajan susret sa čak pet golova gledali smo u Varaždinu gdje je Osijek nakon preokreta slavio 2:3 protiv domaćeg sastava koji je nakon 20-ak minuta imao 2:0. Šibenik i Lokomotiva su podijelili bodove u utakmici bez golova, Gorica je pobijedila Istru 1961 s 2:1, a Dinamo s 3:0 svladao Slaven Belupo.

Dinamo je prvi s 51 osvojenim bodom iz 22 utakmice, a jednakon bodova ima i Osijek koji ima i utakmicu više. Treća je Gorica s 46 bodoba iz 23 utakmice, a slijedi Rijeka s utakmicom manje i 32 osvojena boda. Hajduk je peti s 29 bodova iz 21 utakmice, a Šibenik šesti s 26 bodova iz 23 utakmice. Sedmi je Varaždin s 22 boda iz 23 utakmice, a osmi Slaven Belupo koji ima 21 bod iz 21 utakmice. Lokomotiva je deveta s 19 bodova nakon 22 odigrane utakmice, a zadnja je Istra 1961 sa osvojenih 14 bodova iz 22 utakmice.

Tablica je nepotpuna jer se zbog pandemije i europskih utakmica nekih klubova nisu odigrale sve utakmice.I u nepotpunom 23. kolu HT Prve lige smo za vas smo izdvojili pet najboljih golova. Video s golovima pogledajte u nastavku.

Top 5 golova 23. kola HT Prve lige Izvor: Wochit / Autor: tportal / Arenasport

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.