TOP 5 golova 33. kola HT Prve lige

[VIDEO] Pogledajte još jednom najbolje golove s domaćih terena iz kola u kojem je Dinamo osigurao svoj 22. naslov prvaka

11.05.2021 u 06:38

Bionic
Reading

Izdvojili smo najbolje golove 33. kola Hrvatski Telekom Prve lige. Neke od golova zaista se isplati pogledati po nekoliko puta...

Odigrano je 33. kolo Hrvatski Telekom Prve lige u kojem je Dinamo i matematički osigurao naslov prvaka pregazivši Rijeku na Rujevici s 5:1. U pet odigranih utakmica palo je 13 golova, a za vas smo i ovoga puta izdvojili najboljih pet u ovom kolu.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Lokomotiva je pobijedila Slaven Belupo s 3:1 i tako se u stilu vratila u borbu za ostanak u ligi. Šibenik je s 1:0 pobijedio Istru 1961, dok je Gorica iznenadila Osijek i pobijedila ga s 1:0. Hajduk je slavio na gostovanju u Varaždinu s 1:0, a Dinamo je potvrdio naslov prvaka već spomenutom 5:1 pobjedom nad Rijekom.

Nakon 33 odigrana kola, Dinamo je prvi sa 78 osvojenih bodova, a drugi je Osijek koji ima 10 bodova manje od Modrih i osigurano drugo mjesto. Slijedi Gorica s 59 bodova, pa Rijeka koja ima 52 osvojena boda, bod više od petoplasiranog Hajduka.

Šesti je Šibenik s 35 bodova, a slijedi Slaven Belupo koji ima četiri boda manje. Osma je Lokomotiva s 29 bodova, deveti Varaždin s 27 bodova, a zadnja Istra 1961 koja ima samo 25 bodova.

I u 33. kolu HT Prve lige smo za vas smo izdvojili pet najboljih golova. Video s golovima pogledajte u nastavku.

Izvor: Wochit / Autor: tportal / Arenasport

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.