top 5 18. kola HT prve lige

[VIDEO] Pogledajte još jednom golove kojima je Šibenik srušio Dinamo, bombu Petraka za pobjedu Lokomotive na Poljudu i majstorski slobodnjak Glavčića

01.02.2021 u 12:27

Bionic
Reading

Izdvojili smo najbolje golove 18. kola Hrvatski Telekom Prve lige. Neke od golova zaista se isplati pogledati po nekoliko puta...

Odigrano je i 18. kolo nove, koronavirusom isprekidane, sezone Hrvatski Telekom Prve lige i ono je napokon bilo kompletno. Kolo je otvorio Slaven Belupo pobjedom nad Varaždinom 2:0. Osijek je s minimalnih 1:0 pobijedio Istru 1967 i tako napravio novi veliki korak u borbi za naslov prvaka.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ovo kolo je donijelo i jednu zanimljivu situaciju kakva se u domaćem nogometu nije dogodila proteklih 47 godina. Dinamo, Hajduk i Rijeka su u istom kolu izgubili svoje domaće utakmice. Dinamo je pao na Maksimiru gdje je s 2:1 slavio Šibenik koji se probudio i izgleda sve moćnije. Jerko Leko i njegova Lokomotiva su upisali prvu pobjedu od kad je on na klupi i to na Poljudu gdje je s 1:0 pao Hajduk. Gorica je još jednom pokazala da zna kako s najvećima i na Rujevici s 2:0 pobijedila Rijeku.

Dinamo je prvi s 39 bodova iz 18 odigranih utakmica, a slijedi Osijek sa jednako bodova i jednako odigranih utakmica. Gorica je na visokom trećem mjestu nakon što je u 17 odigranih utakmica osvojila 33 boda, a četvrta je Rijeka koja je skupila tek 15 utakmica i osvojila 26 bodova.

Prvih pet zatvara Slaven Belupo s 20 bodova iz 17 susreta. Šesti je Hajduk koji je u 17 utakmica osvojio također 20 bodova, a slijedi Šibenik s 19 iz 17 utakmica. Varaždin je osmi s 15 bodova iz 18 utakmica. Predzadnja je Lokomotiva sa 15 bodova iz 17 utakmica, a zadnja Istra 1961 s 13 osvojenih bodova iz 16 utakmica.

Za vas smo i ovoga puta izdvojili najbolje golove 18. kola HT Prve lige, a možete ih pogledati u videu ispod teksta.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.