Ovo je nevjerojatno

Šok za bivšeg trenera Lokomotive; Goran Tomić zbog bogate ponude iz Kine napustio Kajzericu, a onda ostao bez angažmana zbog suludog razloga

01.02.2021 u 10:00

Bionic
Reading

Goran Tomić ipak neće preuzeti Guangzhou City, a razlog je taj što je prebolio koronavirus

Jedan od najtalentiranijih hrvatskih trenera i tvorac čuda s Lokomotivom koju je doveo do drugog mjesta Hrvatski Telekom Prve lige prošle sezone, Goran Tomić, ove je sezone napustio momčad s Kajzerice zbog ponude da sjedne na klupu kineskog Guangzhou Cityja.

Kinezi su mu dali ponudu koju ne može odbiti i trebao je naslijediti Giovannija van Bronckhorsta, ali izgleda da od toga neće biti ništa. Iako je dio medija u Kini još početkom siječnja pisao kako je Tomić stigao u Kinu i da se nalazi u karanteni, to izgleda nije bila istina.

Tomić je ostao bez posla u Kini zato što je prebolio koronavirus, piše SportNews. Iako je to što netko preboli virus uglavnom dobra stvar i na cijeni je u cijelom svijetu, Kinezi očito ne dijele to mišljenje pa su Tomiću odbili dati vizu, a time mu je i propao angažman u novom klubu.

Na klupu Lokomotive je u međuvremenu sjeo Jerko Leko koji je nakon poraza od Osijeka s 0:3 i Šibenika s 0:4, s 0:1 pobijedio Hajduk na Poljudu i tako preuzeo konce na Kajzerici. Tomić ipak vjerojatno neće dugo čekati novi posao jer za trenera njegovog kalibra ponuda nikada ne nedostaje.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.