Top 5 ht prve lige

[VIDEO] Pogledajte još jednom gol kojim je Pilj pokrenuo pobjedu Osijeka u derbiju s Dinamom, golčine Lovrića i Chajie i prvijenac Nayira

24.11.2020 u 06:04

Bionic
Reading

Izdvojili smo najbolje golove 12. kola Hrvatski Telekom Prve lige. Neke od golova zaista se isplati pogledati po nekoliko puta...

Odigrano je i 12. kolo nove sezone Hrvatski Telekom Prve lige i ono opet nije bilo kompletno. U četiri odigrane utakmice palo je 12 golova od kojih su mnogi bili prava umjetnost, a mi smo za vas odabrali pet najboljih.

Derbi kola odigrali su Osijek i Dinamo, a slavio je Osijek s 2:0. Hajduk je upisao pobjedu od 2:0 na gostovanju kod Slaven Belupa, a Gorica je slavila s 3:1 kod Šibenika. Lokomotiva i Varaždin, koji su i otvorili ovo kolo, su remizirali s 2:2 u utakmici s nekoliko odličnih poteza i golova.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Nakon 12 odigranih kola prvi je Dinamo s 26 bodova, slijedi Osijek s 23, pa Gorica s 22 boda. Rijeka je četvrta s 15, a slijede Hajduk s 14 i Šibenik s 13 osvojenih bodova. Sedmi je Slaven Belupo s 11 bodova, osma Lokomotiva s osam osvojenih bodova, koliko imaju i deveti Varaždin i 10. Istra 1961.

Naravno, tablica je nepotpuna jer se zbog pandemije i europskih utakmica nekih klubova nisu odigrale sve utakmice. I u nepotpunom 12. kolu HT Prve lige smo za vas smo izdvojili pet najboljih golova kola. Video s najboljim golovima pogledajte u nastavku.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.