'ŠOU' NA TERENU U WIMBLEDONU

[VIDEO] Partner hrvatskog tenisača previjao se od bolova, a zatim izjavom postao hit dana

10.07.2017 u 17:42

Bionic
Reading

Mate Pavić i Austrijanac Oliver Marach probili su se u četvrtfinale turnira muških parova na Wimbledonu, a partner hrvatskog tenisača doživio je za vrijeme meča bolni trenutak

Hrvatsko-austrijska kombinacija je u osmini finala svladala britanski dvojac Clarke - Willis sa 6:3, 6:4, 7:6 (3), a u završnici prvog seta dogodila se najzanimljivija scena cijelog meča koja neće ostati u ugodnom sjećanju Marachu.

Naime, u jednoj razmjeni Clarke je opalio snažno lopticu koju je promašio Austrijanac te ga je ona pogodila u nezgodno mjesto. Marach je od bola odmah pao na teren, zabrinuti Pavić mu se približio, sa stolice je sišao glavni sudac, gledatelji su zanijemili, isto kao i suparnici s druge strane mreže...

'Dobro je da imam dvoje djece', oglasio se Austrijanac, dok je ležao, te nasmijao sve koji su se u tome trenutku bili na meču.

Marach se uz pomoć suparničkog para ipak pridigao i nastavio meč te se s našim Pavićem na siguran način plasirao u četvrtfinale, a njegov bolni trenutak kao i duhovita izjava postali su hit dana u Wimbledonu.