KRIZA PARIŽANA

[VIDEO] Navijači PSG-a izviždali Messija. Trener Galtier nije im ostao dužan...

03.04.2023 u 08:53

Bionic
Reading

PSG je izgubio drugu domaću utakmicu zaredom, dovoljno za nezadovoljstvo navijača

U derbiju 29. kola francuskog nogometnog prvenstva Lyon je na Parku prinčeva pobijedio PSG s 1-0. Momčad našeg Dejana Lovrena je tako izazvala krizu u protivničkim redovima. Naime, nakon ispadanja iz Lige prvaka Parižani su doživjeli drugi uzastopni domaći poraz u domaćem prvenstvu i našli se na udaru kritika vlastitih navijača.

Posebno su ljutiti na najboljeg nogometaša svijeta Lionela Messija koji je izviždan na Parku prinčeva. Svemu je kumovala lansirana priča da je sve bliži povratku u Barcelonu te da zbog toga još nije produžio ugovor s Parižanima.

Trener PSG-a Christophe Galtier je užasnut razvojem situacije i ponašanjem gledatelja ze je stao u Messijevu obranu:

'Ne mogu shvatiti zvižduke. Teško mi je to. Naša igra je takva. Čekamo da Messi i Mbappe riješe utakmicu. Leo je naš kreator, puno pokušava, ali pri tome se i gubi lopte. Nije u redu očekivati da oni sve rješavaju. Leo je pokušao i uspio s nekim stvarima- Istina, s nekima nije., ali zvižduke ne razumijem jer nam je toliko toga dao u prvom dijelu sezone Zabijao je i asistirao, a sada bi trebali i drugi povući', rekao je Galtier.

Podsjetimo kao Messiju ugovor završava na ljeto, a prema brojnim insajderskim informacijama najbliži je Barceloni, iako su u igri i drugi bogati klubovi, primjerice američki Inter Miami.