kakav gospodin

[VIDEO] Luka Modrić nije ostao hladan na poruku 80-godišnje bake i pripremio joj je lijep poklon

31.10.2021 u 20:46

Bionic
Reading

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, ali od ove subote i madridskog Reala, 36-godišnji Luka Modrić tijekom tjedna dobio je posebnu poruku iz jednog sela sa sjevera Španjolske

Elvira Turiño Pérez, 80-godišnja stanovnica malog sela na sjeveru Španjolske, u svojem je video-istupu izrazila želju upoznati Luku Modrića i fotografirati se s njime.

'Koga? Pa Modrića! Modrića jer je najbolji u čitavom Real Madridu! On je sjajan čovjek i dobar te skroman dečko, ima sve', naglasila je temperamentna baka Elvira, koja živi u mjestu Pajares de la Lampreana, selu sa 306 stanovnika pored grada Zamore.

>> [VIDEO] Hoće li želja 80-godišnje bake sa sjevera Španjolske stići do Luke Modrića?

Video objavljen na društvenoj mreži Tik Tok prenijeli su mediji, poput regionalnih novina El Periódico de Aragón, u nadi da će poruka nekako doći do Luke i da će Elvira dočekati trenutak kojem se toliko nada.

'Ova baka, sa svojih 80 godina, želi vidjeti svog Modrića! Podijeli i proširi ovaj video ako želiš da se ovoj baki ostvari san', čuje se kako Elvira govori muškarcu dok snima video.

I poruka je stigla do Luke Modrića, a on - kakav već jest, izuzetno pažljiv i velikog srca, odgovorio je simaptičnoj i glasnoj baki.

'Kako ste? Nadam se da ćemo se uskoro sresti i upoznati. Imam poklon za vas, šaljem vam dres i poljubac', rekao je Modrić u svojoj video poruci.