treći poraz u nizu

[VIDEO] Kaos na Poljudu; igrače 'počastili' neprimjerenom usporedbom, priča se o smjerni trenera Vukasa, a čini se da više ni Stanić nije zaštićen

01.11.2020 u 14:44

Bionic
Reading

Nogometaši Hajduka u subotu su doživjeli treći uzastopni poraz, a 'bilima' su mjeru uzeli igrači Istre 1961 koji su na svom stadionu slavili 1:0

U tjednu kada je Torcida obilježila 70. rođendan, kada je Lukša Jakobušić preuzeo predsjedničku funkciju i najavio da više nema 'kmečanja', šlag na tortu trebala je biti pobjeda Hajduka.

No, igrači Harija Vukasa podbacili su u Puli te su kući otišli praznih džepova.

Odmah su krenule špekulacije o mogućnoj smjeni trenera Vukasa, ali i savjetnik u Upravi kluba Mario Stanić, bivša 'vatrena' legenda, te sportski direktor Ivan Kepčija.

A da je, unatoč lijepom Jakobušićevom uvodnom govoru, pred njim puno posla, potvrdila je i scena koja je igrače Hajduka dočekala pred Poljudom.

Naime, prema pisanju Hajdučkog portala, ispred glavnog poljudskog ulaza netko je postavio 12 drvenih panjeva i posložio ih u igračku postavku s terena u sustav 4-4-2 te jedan panj sa strane. Jasno je da se aludira na igrače i trenera koji su se tijekom noći vratili iz Pule nakon neslavne partije i poraza u susretu s Istrom.

Ipak, potpunog šoka, igrače je poštedio klupski zaštitar, a navodno se pred stadionom pojavila i policija. Zlu ne trebalo.

Panjevi na Poljudu! Ispred glavnog poljudskog ulaza netko je postavio 12 drvenih panjeva i posložio ih u igračku...

Objavljuje Hajdučki portalSubota, 31. listopada 2020.
  • +5
Istra 1961 - Hajduk Izvor: Cropix / Autor: Goran Sebelic / CROPIX