KRALJ LUKA

[VIDEO] Jedinstven je! Modrić oduševio gestom u Varšavi, Španjolci poručili: Zbog ovoga je legenda

11.10.2022 u 11:17

Bionic
Reading

Nogometaši Real Madrida večeras će se u 4. kolu skupine F lige prvaka u Varšavi još jednom susresti s ukrajinskim Šahtarom (Arenasport 3, MAXtv, 21:00).

Zbog ratnih zbivanja koja su u Donjecku započeli još 2014. godine Šahtar je selio i domaće utakmice igrao u Harkivu, Kijevu i Lavovu. Širenje sukoba i ruska invazija na Ukrajinu prisilili su Šahtar da privremeni dom pronađe u Poljskoj.

Najatraktivniji sportski sadržaj ja na MAXtv-u! Aktivirajte sportski paket ili saznajte više informacija OVDJE.

Dolazak Reala u glavni grad ove države izazvao je veliko zanimanje među nogometnim zaljubljenicima. Ispred hotela igrače i delegaciju Madriđana dočekala  je veća skupina navijača ne bi li ih pozdravila, vidjela u živo ili se dočepala kakve uspomene.

I dok su svi igrači, gledajući svoja posla, prolazili s torbama iz autobusa izravno u hotel, kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić, se odazvao na poziv i krenuo prema navijačima. Uspio je dati jedan autogram i usrećiti barem jednog čovjeka. Više od toga zbog uputa osiguranja i strogog protokola nije mogao.

'Ova gesta pokazuje zašto je Modrić legenda', napisala je Marca te objavila snimku dolaska igrača Reala do hotela. Lukin potez o kojem svi danas govore, a nije s nogometnog travnjaka, možete pogledati OVDJE.

Standings provided by Sofascore