Snimka iz zraka

Video iz Dubrovnika obišao svijet! Pogledajte spektakularne kadrove svjetskih prvaka

20.02.2024 u 17:36

Bionic
Reading

Više tisuća navijača dočekalo je u Dubrovniku zlatne hrvatske vaterpoliste koji su u Dohi postali svjetski prvaci

Ispred crkve Svetog Vlaha tisuće navijača dočekalo je četvoricu dubrovačkih vaterpolista, a to su Marko Bijač, Loren Fatović, Marko Žuvela i Filip Kržić.

>> Tisuće navijača u Splitu i Dubrovniku dočekalo zlatne vaterpoliste

Video snimljen iz zraka dronom, koji je HVS objavio (CROWP), obišao je cijeli svijet i zaista ostavlja bez daha.

'Uživajte u predivnim snimkama iz zraka, dočeka naših zlatnih Dubrovčana. Sam doček, završio je predivnim noćnim kadrovima gdje su se na glavnom dubrovačkom zvoniku svjetlosnom priredbom izmijenjivala lica svjetskih prvaka! Bravo Dubrovnik! Bravo #Barakude', piše ispod videa koji možete vidjeti u prilogu.

Doček svjetskih prvaka u Dubrovniku (World Champions arriving to Dubrovnik) #Barakude Izvor: Društvene mreže / Autor: CROWP

U videu se vidi kako crveni kabriolet u špaliru – uz nezaobilazne dimne bombe i baklje (čak su i dubrovački vatrogasci palili baklje!) prošavši pored zidina, pored plaže Banje, zatim pored Lazareta- s Ploča ulazi u staru gradsku jezgru na spektakularan način. Obzirom na popularnost Dubrovnika - kao turističke destinacije - video je ubrzo obišao svijet. I svi su oduševljeni!

Doček vaterpolista Dubrovnik 19.2.2024. Izvor: Cropix / Autor: Cropix Tonći Plazibat / CROPIX

'Predivno, ovo je nešto neopisivo. Na ovakvim dočecima vidite da se sav rad i trud isplate, ovo ćemo pamtiti cijeli život. Hvala svima, oduševljeni smo. Tek sada ćemo postati svjesni što smo uspjeli napraviti, osvojiti svjetsko zlato i srebro na europskom prvenstvu. Ovo je čudesan uspjeh za cijeli sport' kazao je Loren Fatović, kapetan VK Jug AO.

  • +10
Dubrovnik: Doček zlatnih vaterpolista 19.2.2024. Izvor: Cropix / Autor: Tonci Plazibat