je li ovo oproštaj?

[VIDEO/FOTO] Svi se pitaju je li ovo bila posljednja utakmica Zlatana Ibrahimovića; cigara i šampanjac za ludu proslavu naslova prvaka

23.05.2022 u 08:03

Bionic
Reading

Nogometaši Milana osvojili su naslov prvaka Italije nakon što su u nedjelju u posljednjem kolu Serie A svladali Sassuolo 3:0. Na ovu su titulu 'rossoneri' čekali od 2011. godine, pa je i proslava bila fantastična. A suigrače je u slavlju s navijačima predvodio Zlatan Ibrahimović

Milan je igrao u gostima kod Sassuola u Reggio Emiliji, a Zlatan Ibrahimović je u igru ušao u 72. minuti. Tada je već sve bilo gotovo, 'rossoneri' su vodili 3:0, a i Ibra je zamijenio dvostrukog strijelca Olivera Girouda.

Pobjeda je Milanu osigurala naslov prvaka koji su čekali još od 2011. godine, a proslava je odmah započela na stadionu u Reggio Emiliji. Predvodio ju je, naravno, Zlatan Ibrahimović.

Izašao je iz tunela nakon utakmice uz ovacije navijača Milana koji su stigli na ovo gostovanje, uzeo je veliku bocu šampanjca i potom zapalio cigaru. Tradicionalnu 'kubanku', da sve bude u stilu! Ne trebe isticati da je sve prštalo od emocija, Zlatan je ovaj naslov prvaka posebno emotivno proslavio.

'Zadnji put je Milan osvojio naslov prvaka prije 11 godina, a ja sam i tada bio u klubu. Vratio sam se prije dvije i pol godine i dao obećanje da ćemo to ponoviti. I održao sam obećanje. A mnogi su mi se smijali, nisu vjerovali... Isto tako sam jasno dao do znanja treneru da ćemo osvojiti scudetto. I osvojili smo ga', rekao je Ibrahimović te dodao:

  • +5
Zlatan Ibrahimović slavlje 22.5.2022. Izvor: Profimedia / Autor: Tiziana FABI / AFP / Profimedia

'Nastavljam igrati dok god ću se dobro osjećati na terenu. Brzo ću odlučiti što i kako dalje, imam puno problema sa svojim tijelom, ali mislim da će sve biti jasno u najkraćem mogućem roku. Ako će sve biti u redu, onda ovo nije moja posljednja utakmica. Ali ako ću morati na novu operaciju...', kratko je kazao Ibra za vrijeme velike proslave uz posebnu napomenu:

Zlatan Ibrahimović slavlje 22.5.2022. Izvor: Licencirane fotografije / Autor: YouTube

'Ovaj Scudetto je za Raiolu. Ovo mi je prvi trofej koji sam osvojio a da Mino nije uz mene...', posvetio je Zlatan naslov prvaka nedavno preminulom menadžeru.

Fešta u Reggio Emiliji brzo je završila, a momčad 'rossonera' čekao je put od 150 kilometara do Milana gdje se slavlje nastavilo do jutra. Navijači su ovo čekali predugih 11 godina.

  • +5
Sassuolo - AC Milan, Serie A, 22.5.2022. Izvor: Profimedia / Autor: Filippo MONTEFORTE / AFP / Profimedia