SUPERSPORT HNL - 24. KOLO

[VIDEO] Spektakularni gol Teklića za potvrdu pobjede Varaždina nad Šibenikom i skok na četvrto mjesto

04.03.2023 u 17:59

Bionic
Reading

U prvoj utakmici subotnjeg programa 24. kola SuperSport HNL-a, Varaždin je pobijedio Šibenik 2:0. Posve zasluženo. Prvi gol domaćini su zabili preko Frana Brodića u sudačkoj nadoknadi prvog dijela, a potvrdu pobjede senzacionalnim golom donio je Tonio Teklić. S ova tri boda, Varaždin je skočio na četvrto mjesto na tablici

Domaći su poveli u samoj završnici prvog dijela iz prve smislene akcije na utakmici, Drožđek i Teklić su kombinirali na lijevoj strani, uspijedio je ubačaj za Šegu čiji je udarac blokirala šibenska obrana, ali lopta je potom pala točno pred Brodića koji se odlično snašao i sa šest-sedam metara poslao loptu u mrežu.

Brodićev gol za 1:0 Varaždina Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

Susret je praktički bio riješen početkom nastavka kada su Šibenčani propustili odličnu prililku te samo nekoliko sekundi potom iz protunapada primili drugi gol.

Knežević je u dobroj situaciji pred golom Varaždina promašio loptu, domaća obrana ju je odmah ispucala do sredine igrališta do Drožđeka koji je projurio lijevom stranom i uposlio Teklića na rubu kaznenog prostora, a ovaj je odličnim udarcem pogodio sam gornji desni kut nemoćnog Rogića.

Šibenik se mogao vratiti u igru u 75. minuti, no nakon krasnog solo-prodora Špeljak je pogodio gredu.

Teklić je zabio spektakularan gol za 2:0 Varaždina Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

  • +16
Varaždin - Šibenik (24. kolo SuperSport HNL-a) Izvor: Pixsell / Autor: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Više doznajte OVDJE