VALDAS DAMBRAUSKAS

[VIDEO/FOTO] Rekao sam da nas neće biti lako zaustaviti kada kliknemo kao momčad, a njih dvojica su terorizirali obranu protivnika

20.03.2022 u 13:34

Bionic
Reading

Nogometaši Hajduka upisali su uvjerljivu pobjedu protiv Lokomotive na Poljudu u utakmici 28. kola HT Prve lige

Nogometaši Hajduka upisali su uvjerljivu pobjedu protiv Lokomotive na Poljudu u utakmici 28. kola HT Prve lige. Zaslužena tri boda osvojila je momčad trenera Valdasa Dambrauskasa, Bijeli su slavili s 4:0, a golove su postigli Nikola Kalinić, Filip Krovinović, Dario Melnjak i Emir Sahiti.

  • +12
HT Prva liga: Hajduk - Lokomotiva, 19.3.2022. Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX

'Čestitke igračima. Mentalni pristup, fokus od prve do zadnje minute se ne viđa često. Vjerujem da smo danas kliknuli. Četiri pogotka, četiri različita strijelca. Sada je vrijeme za osvježiti se. Slijedi reprezentativna stanka, a nakon toga devet utakmica. Rekao sam, kada kliknemo kao momčad neće nas biti lako zaustaviti', rekao je Dambrauskas na konferenciji za medije nakon pobjede protiv Lokomotive. 

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/Arenasport
Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel Arenasport
Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/Arenasport
Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel Arenasport

Upitan je li ovo igra dostojna naslova prvaka odgovorio je...

'Najvažnija je cjelovita slika. Nekad igraš loše i pobijediš i obratno. Tri utakmice nismo slavili, nismo dosegli perfekciju, teško je... Vidjet ćemo sve na kraju.'

Još jednom je ponovio da Livaja i Kalinić mogu zajedn.

'Naravno da mogu, terorizirali su obranu suparnika', zaključio je Dambrauskas.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.