što vi mislite?

[VIDEO/FOTO] Pogledajte pogodak kojeg je Lovro Majer zabio u 48. minuti za Dinamo, prije nego je sudac Strukan uz pomoć VAR-a donio odluku koja je rastužila 'modre'

01.11.2020 u 21:03

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama nisu se baš proslavili u dvoboju 10. kola Hrvatski Telekom Prve lige, jer protiv Lokomotive, koja je do ovog kola osvojila tek šest bodova, odigrali su samo 1:1

Dinamov ludi ritam 'četvrtak - nedjelja' nastavlja se dalje. Jer nakon gostovanja u Moskvi, 'modri' su sada morali odraditi prvenstvenu obvezu protiv Lokomotive, a već u četvrtak čeka ih okršaj protiv austrijskog Wolfsbergera.

I umjesto da se protiv 'lokosa' ispucaju, napune samopouzdanjem, 'modri' su - najblaže rečeno - podbacili.

Istina, i Lokomotiva je bila dostojan suparnik, junački se borila pa i nakon primljenog gola već u osmoj minuti, smogla snage za povratak u utakmicu.

No, od prvaka se očekuje da ovakve utakmice rutinski odrađuje.

I tko zna kako bi dvoboj prošao da je na početku drugog dijela, nakon što je Lovro Majer zabio gol, Dinamo poveo 2:1.

Međutim, nakon intervencije VAR-a sudac Duje Strukan išao je provjeriti situaciju, i prema našem dojmu dosudio ispravnu odluku, jer nakon Kastratijevog ubačaja, loptu je na putu do Majera dirao i Gavranović, no Švicarac je bio u zaleđu.

U prvoj sekundi Strukan to nije primijetio, ali zato jesu njegovi pomoćnici u VAR sobi i upozorili ga na moguću nepravilnost.

A kako je to izgledalo u Kranjčevićevoj, pogledajte u nastavku.

  • +2
Lokomotiva - Dinamo (10. kolo HT Prve lige) Izvor: Cropix / Autor: Niksa Stipanicev / CROPIX