riječ trenera

[VIDEO/FOTO] Dinamov trener Zoran Mamić nakon utakmice prilično iskren: Danas me rastužilo i razočaralo...

01.11.2020 u 19:48

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama nisu se baš napunili samopuzdanjem uoči novog europskog ispita, a kojeg će imati u četvrtak protiv Wolfsbergera. Naime, Mamićevi su igrači u utakmici 10. kola protiv posljednjeplasirane Lokomotive odigrali tek 1:1

'Prije svega čestitke Lokomotivi na odličnoj utakmici. Kod nas se osjeti malo umora i puno promjena u ekipi. Ritam je za nas prilično ubitačan, ali takav je kakav je. Trebamo biti pametni i koncentrirani, čuvati se svega što je oko nas. A kad dođu utakmice, moramo više htjeti. Danas me rastužilo ili razočaralo što je Lokomotiva htjela pobjedu više od nas. Ne mogu reći da igrači nisu željeli pobijediti, ali strast je kod Lokomotive bila puno izraženija', pokušao je opravdati svoje igrače Dinamov trener Dinama Zoran Mamić.

Mijenjao je mamić puno, u želji da odmori najvažnije igrače. Ali pravu reakciju nije dobio.

'Momčad koja nije igrala nijednom skupa igrala je danas. Imali smo problema na bočnim pozicijama, pa smo tražili i izmišljali igrače koji bi igrali'.

Dinamo će u četvrtak igrati protiv austrijskog Wolfsbergera, u sklopu Europske lige.

'S velikom željom iščekujemo utakmicu s Austrijancima. Vidjeli smo zadnji rezultat protiv Feyenoorda, danas su opet u prvom poluvremenu bili uvjerljivi i vodili 3:0. Zanimljivo da su imali dva kaznena udarca. Morat ćemo biti izrazito koncentrirani, ali idemo korak po korak', zaključio je Mamić.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

  • +2
Lokomotiva - Dinamo (10. kolo HT Prve lige) Izvor: Cropix / Autor: Niksa Stipanicev / CROPIX