NE ŽELI O TOME

[VIDEO/FOTO] Novak Đoković se opet pobrinuo da bude tema u svijetu tenisa, novi misterij oko Srbina!

01.03.2023 u 10:40

Bionic
Reading

Novak Đoković je pobjedom krenuo na turniru u Dubaiju, svladao je Čeha Tomaša 6:3, 3:6, 7:6(1), a gledatelji su za vrijeme meča zamijetili zanimljiv detalj vezan uz srpskog tenisača

Prvi igrač svijeta odigrao je svoj prvi meč nakon trijumfa na Australian Openu te je naišao na neočekivano jak otpor češkog tenisača. Osim teško izborene pobjede, svima je u oko upao detalj da je Đoković tijekom meča u ustima imao žvakaću gumu koju mu je dao njegov fizioterapeut.

'To je posebna žvaka. Ne mogu vam odati tajnu', rekao je Đoković novinarima.

Srpski tenisač osvrnuo se i na meč koji je otišao u tri seta…

'Tomaš nije igrao kao da je 130. igrač na svijetu. Zadao mi je dosta problema, ali kada je bilo najvažnije, pronašao sam izlaz', rekao je Đoković.

  • +4
Novak Đoković, ATP Dubai, 2023. Izvor: Profimedia / Autor: Victor Fraile/Power Sport Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

Inače, nije prvi put da se uz Đokovića vežu misteriji. Pozornost je privukao i prošle godine na turniru Masters 1000 u Parizu jer je u meču sa Stefanosom Tsitispasom popio napitak koji mu je s tribina preko skupljačice lopti poslao njegov tim.

Jesu li u pitanju bile samo psihološke igrice ili Đoković i njegov tim imaju čarobni napitak kao Gali Asterix i Obelix, možemo samo nagađati.