SUPER SU KLAPA

[VIDEO, FOTO] Iz HRS-a objavili presimpatičan video s rukometašicama uoči okršaja s Rumunjkama: Ne možeš ih skinuti s ovih igračaka

10.12.2020 u 09:31

Bionic
Reading

Hrvatske rukometašice danas (18.15 sati) love svoju četvrtu pobjedu u isto toliko utakmica na Europskom prvenstvu u Danskoj, a uoči dvoboja s Rumunjskom imale su zanimljiv dan odmora '

'Otpisane'! Tako bi ih mogli nazvati, jer nitko nije vjerovao u njih, pogotovo kad se znalo koliko je uoči prvenstva bilo problema s ozljedama i koronavirusom. Na ruku našim rukometašicama nije išla ni prošlost, jer su prije ovog Eura zadnju pobjedu na kontinentalnoj smotri ostvarile prije šest godina.

I onda se dogodilo malo sportsko čudo, Hrvatska je nanizala tri pobjede u skupini (Mađarska, Nizozemska, Srbija), s maksimalnim učinkom otišla u drugu fazu, i sada svi potajno razmišljaju o medalji.

Uoči prve utakmice u drugoj fazi po skupinama, izabranice Nenada Šoštarića doživjele su nepravdu te su umjesto tri dana odmora dobile samo jedan. 'Kemijanje' EHF-a ih nije poremetilo te su provele zanimljiv dan, a videouradak koji je obavio HRS prikazuje kakva su klapa naše djevojke.

  • +13
EP u rukometu za žene; Hrvatska - Srbija, 8.12.2020. Izvor: EPA / Autor: CLAUS FISKER

Hrvatske rukometašice odlučile su dan provesti u prirodi, napokon su napustile hotelske sobe, te su naletjele na adrenalinski park... I u njemu su bile razigrane poput djece. Simpatičan video!

'Otišli smo u šetnju da se malo osvježe u šumi, kad ono zabavni park. I sad ne možeš ih skinuti s ovih igračaka', našalili su se iz HRS-a.

Što se tiče same utakmice s Rumunjskom...

'Mi još nismo ni svjesni gdje smo i što smo. Nakon Srbije svi smo se doslovno emotivno ispraznili. Uvjeravam vas da nema euforije, sretni smo, ali idemo dalje. Malo nas je poremetio EHF promjenom rasporeda, ali kako nama, tako je i svima. Uspjeli smo dobiti dopuštenje da izađemo iz hotela i odemo prošetati negdje na zrak, da ga malo udahnemo uz neke vježbe', rekao je izbornik Nenad Šoštarić u najavi susreta, a više o toj utakmici kao i o samim Rumunjkama pročitajte OVDJE.