ne zna gubiti

[VIDEO] Bijesni Cristiano Ronaldo divljao je nakon poraza, a cijeli mu je stadion skandirao: Messi, Messi!

10.03.2023 u 08:27

Bionic
Reading

Cristiano Ronaldo (38) i njegov Al Nassr gostovali su kod najvećeg konkurenta za naslov prvaka Al Ittihada te izgubili 1:0. Utakmicu u Jeddahu je u fantastičnoj atmosferi pratilo više od 60.000 navijača, a Ronaldo je na kraju potpuno izgubio živce

Od samog početka utakmice domaći navijači su bili 'nabrijani' protiv Cristiana Ronalda (38) pa se s tribina gotovo cijelo moglo čuti skandiranje: 'Messi, Messi, Messi...'.

Realno, nije to ni prvi ni posljednji put da navijači provociraju Ronalda, no Portugalac je u četvrtak navečer potpuno izgubio živce.

Domaći Al Ittihad slavio je 1:0, a gol odluke zabio je Brazilac Romarinho u 80. minuti utakmice. Ovom je pobjedom Al Ittihad na ljestvici preskočio Al Nassr te sad na vrhu ima bod prednosti.

A Ronaldo? Eh, da. On jednostavno ne zna gubiti, a to je pokazao i po svršetku utakmice. Potpuno je izgubio živce te je na izlasku s terena, vidno ljutit i razočaran, prvo nešto 'sočno' opsovao, a potom i prije samog ulaska u tunel živčano šutnuo bočice s vodom!

Taj je njegov potez samo dodatno 'nabrijao' domaće navijače na tribinama pa su ga s terena ispratili još glasnijim skandiranjem: 'Messi, Messi!'