KUT GLEDANJA

[VIDEO] Ante Čačić nakon kiksa u Koprivnici: Ovaj bod nas približava naslovu

05.02.2023 u 08:04

Bionic
Reading

Dinamo je na gostovanju u Koprivnici protiv Slaven Belupa odigrao 1:1. Plavi su u prednost stigli u 3. minuti pogotkom Josipa Drmića, ali nisu uspjeli sačuvati prednost do kraja dvoboja. Domaćin je izjednačio preko Nikolae Jambora u 32. minuti

'Ovo je realan rezultat, a ovaj put, nažalost, nisu vladale prilike koje bi omogućile odigravanje dobre utakmice, pogotovo s naše strane', istaknuo je Dinamov trener Ante Čačić nakon dvoboja 20. kola SuperSport HNL-a u kojem je njegova momčad u gostima protiv Slavena Belupa odigrala 1:1.

'Iako smo rano poveli, mislim da smo u prvom poluvremenu propustili riješiti utakmicu. Trebali smo možda iskoristiti vjetar koji nam je u tom dijelu bio saveznik. Teško je i iritantno igrati u takvim uvjetima. Kako god, domaćin je bio angažiran, borben, a mi smo ipak trebali imati više pokušaja prema vratimo ako želimo osvojiti sva tri boda. U tome nismo uspjeli jer u ovakvim uvjetima je posebno teško za momčad koja je navikla kontrolirati posjed i dominirati. Na kraju moram biti zadovoljan, bilo je htijenja. Nažalost, bilo je i previše tehničkih grešaka, pogotovo u drugom poluvremenu gdje smo imali i dominaciju i posjed, ali se domaćin dobro branio. Mi smo ih ishitrenim pasovima i tehničkim greškama doveli u situaciju da možda čak i cijela utakmica ode na njihovu stranu. Ipak, bod se piše, idemo dalje... Bili smo lišeni Josipa Mišića i Luke Ivanušeca. Ako tome pridodamo da se polako vraća Bruno Petković, vjerujem da ćemo u sljedećim utakmicama biti u boljem izdanju', dodao je trener Čačić.

  • +6
Supersport HNL: Slaven Belupo - Dinamo, 4.2.2023. Izvor: Pixsell / Autor: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Pritom se složio s opaskom novinara da u maksimirskoj momčadi nema razloga za zabrinutost.

'Ovo je bod koji nas približava naslovu, bod koji se piše. Naravno da u svakoj utakmici priželjkujemo sva tri, ali jasno je da to nije baš lako. Pokazale su to i prethodne dvije utakmice.'

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport
Standings provided by Sofascore

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.