NE VOLE GA SVI

Verstappen odgovorio onima koji mu zvižde: Neka se vrate svojim kućama gdje mogu...

10.05.2023 u 11:54

Bionic
Reading

Aktualni prvak Max Verstappen komentirao je zvižduke koje je dobio na VN Miami, prije, ali i poslije utrke

Dvostruki svjetski prvak startao je kao deveti, ali je odličnom vožnjom došao do pobjede ispred momčadskog kolege Sergija Pereza. Verstappen sada ima prednost u prvenstvu od 14 bodova u odnosu na Meksikanca.

Kada se u Miamiju popeo na podij, da mu se dodijeli nagrada za pobjedu, naišao je na neprijateljski prijem od strane nekih posjetitelja, a zvižduka je bilo i prije same utrke.

'Mislim da je to normalno kada pobjeđujete, a nekima se ne sviđa tko pobjeđuje. To je nešto za mene što je sasvim u redu dokle god sam na vrhu. Meni je najvažnije da odnesem trofej kući, a oni neka se vrate svojim kućama gdje mogu... imati ugodnu večer', pričao je vozač Red Bulla te je dodao:

  • +11
Formula 1, Velika nagrada Miamija, 7.5.2023. Izvor: EPA / Autor: CRISTOBAL HERRERA

'Uvijek se osjećam nepobjedivim, ali ponekad i drugi ljudi imaju stvarno dobar dan i mogu vam biti blizu, parirati vam ili biti ispred. Mislim da je važno pokušati biti blizu savršenstva svaki put kad vozite. U nedjelju nije bilo savršeno, pa ni ovaj vikend nije bio savršen, ali sezona je duga i uvijek pokušavam biti što je moguće bliže savršenstvu.'