STROGO OSIGURANJE

Incident na VN Miamija, a za sve je 'kriv' Federer; gospodski odgovor legende F1

09.05.2023 u 08:42

Bionic
Reading

Trostruki prvak Formule 1 Jackie Stewart dao je gospodski odgovor nakon što je došlo do incidenta s jednim od zaštitara na VN Miamija

Jackie Stewart ima 83 godine, ali i dalje je redovito na stazi F1, često putuje svijetom te uživo gleda utrke. Zbog njegovog statusa legende F1, tretiraju ga kao kralja gdje god se pojavi. Dobro, ne baš svuda.

Naime, kada je bivši vozač, a sada novinar, Martin Brundle radio svoju uobičajenu šetnju prije utrke i pokušavao uhvatiti slavne osobe za brzi razgovor, želio je popričati s Rogerom Federerom koji se nalazio u posebnoj VIP loži.

Tu mu je u pomoć uskočio Stewart koji je krenuo u VIP zonu bez potrebne dozvole kako bi Švicarca nagovorio na razgovor.

No, prije nego što se Stewart uspio približiti Federeru, zaštitar mu je prepriječio put i rekao mu da ne može ući. Nakon što je drugi član osoblja obavijestio osiguranje tko je taj čovjek, Stewart je ipak došao do Federera koji je je zatim dao Brundleu brzi intervju.

  • +11
Formula 1, Velika nagrada Miamija, 7.5.2023. Izvor: EPA / Autor: CRISTOBAL HERRERA

'Osiguranje je obavilo dobar posao vrativši me iza užadi', napisao je na Instagram i tako otkrio da ništa ne zamjera zaštitaru.

'Već neko vrijeme nisam se morao šunjati pored osiguranja, ali sve za tebe Marin Brundle! Hvala i Rogeru Federeru što si dobar sport', dodao je.

Inače, obožavatelji na društvenim mrežama bili su bijesni zbog incidenta, stali su na stranu Stewarta te su zaključili da bi Britancu trebao biti dozvoljen ulaz bilo gdje.