SJAJNA VIJEST ZA KOVAČA

Velikom hrvatskom talentu ponovo zaživjela karijera!

24.08.2014 u 09:53

Bionic
Reading

Tin Jedvaj pronašao je svoje mjesto u Bayeru iz Leverkusena i odigrao je svih 90 minuta u velikoj pobjedi kod Borussije Dortmund, što je sjajna vijest i za hrvatsku reprezentaciju...

Podsjetimo, Jedvaj je prije godinu dana napustio Dinamo kao velika nada hrvatskog nogometa i prešao u Romu, no u talijanskom klubu odigrao je svega devedesetak minuta u cijeloj sezoni, a o njegovom pozivanju na SP u Brazil nitko nije ni razmišljao.

Uoči nove sezone 18-godišnjak je napravio sjajan potez i otišao na posudbu u Bayer Leverkusen. U snažnom njemačkom prvoligašu odmah je pronašao svoje mjesto na desnoj strani te je u velikom derbiju protiv Borussije Dortmund odigrao svih 90 minuta, u kojima njegova obrana nije primila pogodak, a momčad je u gostima slavila 2:0.

Odlična je to vijest i za hrvatsku reprezentaciju kojoj apsolutno treba kvalitetan stoper profila Tina Jedvaja, a zasigurno će na njega ozbiljno računati i Niko Kovač u kvalifikacijama za Euro 2016. te nadajmo se i na samom natjecanju, ako se naši kvalificiraju.