ATLETICO JE PAO

Veliko slavlje u redovima RB Leipziga koji ima plan za zvijezde PSG-a; evo što je izjavio jedan od junaka njemačke momčadi

14.08.2020 u 06:34

Bionic
Reading

RB Leipzig je ušao u povijesno polufinale, a trener i igrači njemačkog predstavnika nisu skrivali sreću nakon što su u jednoj utakmici četvrtfinala igranoj u Lisabonu izbacili Atletico Madrid (2:1)

Bundesligaš je zasluženo prošao među najbolje četiri momčadi Starog kontinenta te postao 32. momčad u Europi koja se može pohvaliti da je bila polufinalist moderne Lige prvaka.

'Normalno je da kada prođete u sljedeću fazu da želite još više. Sada smo sretni, a već sljedeći dan razmišljamo o PSG-u. To će biti nova teška utakmica, ali imamo plan. U prvom dijelu nismo stvorili mnogo prilika, ali protiv Atletica ih ni ne dobijete. No dobro smo se branili. Ipak, kreirali smo više šansi od Atletica i zasluženo slavili', rekao je trener pobjednika Julian Nagelsmann.

Junak Leipziga, uz strijelca prvog gola Danija Olma, bio je autor pobjedničkog pogotka Tyler Adams kojem je to bio prvi pogodak za njemački sastav u 28. nastupu.

'Bili smo puni samopouzdanja, što se moglo vidjeti na utakmici, držali smo se plana igre. Sada smo stvarno jako uzbuđeni. Znamo da je PSG sjajna momčad, vidjeli smo to protiv Atalante, i da imaju zaista sjajne igrače', izjavio je Adams.

  • +14
RB Leipzig - Atletico Madrid, četvrtfinale Lige prvaka, 2019/20. Izvor: EPA / Autor: Lluis Gene / POOL