Šok u Madridu

Veliki problemi za Zinedinea Zidanea i Real; Luka Modrić nakon utakmice s Chelseajem osjetio snažnu bol i propušta uzvrat

29.04.2021 u 12:07

Bionic
Reading

Luka Modrić osjetio je bol u leđima i propušta susret s Osasunom, a vjerojatno i uzvrat s Chelseajem u Ligi prvaka

Real Madrid je u utorak u polufinalu Lige prvaka doma remizirao s Chelseajem, a uoči uzvrata Kraljevi imaju i većih problema od primljenog gola. Luka Modrić se ponovno osjetio bol u leđima i izgleda da ga neće biti barem jednu utakmicu, a vrlo moguće i više njih.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije je već zbog iste ozljede propustio susret s Cadizom, a onda je odigrao 76 minuta protiv Betisa i cijeli susret protiv Chelsea, ali u Ligi prvaka se vidjelo da nije na svojoj standardno visokoj razini. Marca piše kako problem leži u leđima i sada će zbog te ozljede sigurno propustiti utakmicu sa Osasunom u La Ligi, a možda i uzvrat s Chelseajem za tjedan dana u Ligi prvaka.

Zinedine Zidane tako ima velikih problema sa sastavljanjem ekipe. Protiv Osasune će poštedjeti i Kroosa i Benzemu koji osjećaju veliki umor, a pitanje je kakvo će stanje ekipe biti pred uzvrat s Chelseajem. Realu želi osvojiti i Ligu prvaka i La Ligu, ali to neće biti lagan zadatak.

Tri kola prije kraja imaju dva boda manje od Atletico Madrida, a Barca ima jednako bodova kao i Reak, ali i utakmicu manje. U Ligi prvaka pak Kraljeve čeka težak zadatak protiv Chelsea koji je nakon prve utakmice i prema prikazanom i prema golu u gostima u laganoj prednosti. Uzvrat je u srijedu od 21 sat.