HOBOTNICA IZMEĐU VRATNICA

Veliki problem za Hrvatsku i briga za izbornika, ali evo što na to kaže Dominik Livaković

12.11.2019 u 18:46

Bionic
Reading

Pred hrvatskom nogometnom reprezentacijom je zadnja kvalifikacijska utakmica za Euro 2020., protiv Slovačke (Rujevica, subota, 20.45 sati), a između vratnica stajat će Dominik Livaković

Livaković je u odličnoj formi, jedan je od najzaslužnijih za odlične rezultate Dinama u prvenstvu i Ligi prvaka. Nije ništa čudno da je postao nezamjenjiv i u hrvatskoj nacionalnoj vrsti.

Hrvatska u subotu dočekuje Slovačku, našim reprezentativcima bod je dovoljan za plasman na kontinentalnu završnicu, ali neće biti lako. Izbornik Zlatko Dalić ne može računati na prvi stoperski par Vida – Lovren. Velik je to problem.

'Tko god bude igrao, dobro će ih zamijeniti. Imamo jako kvalitetne igrače', rekao je u uvodu Loivaković koji je nedavno upravo na Rujevici stigao do velike pobjede. Naime, Dinamo je u derbiju srušio Rijeku 5:0.

'Nadam se da će tako biti i sa Slovačkom iako Slovaci imaju jaku momčad, svi znamo koliko je Hamšik dobar. "Idemo na pobjedu, jer smo mi Hrvatska i viceprvaci svijeta, o drugome nečemu ne smijemo ni misliti. Očekujem dobar navijački naboj na Rujevici. Slovacima neće biti lako', dodao je hrvatski vratar.

  • +5
Hrvatski vratar Dominik Livaković Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Livaković je pokazao i veliko srce. S Josipom Čondrićem iznenadio je 'Dedu', trenera golmana Željku Nježiću te su mu kupili drugi automobil.

'To je ništa u odnosu na ono što je zaslužio. Kad smo čuli da mu se automobil pokvario i da mu je rođendan, odmah smo reagirali. Bilo je malo suza...'

  • +3
Trening reprezentacije na Rujevici Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL