zvijezda 'redsa'

Veliki preokret u Liverpoolu; svi su mislili da nakon Kloppa i on odlazi iz kluba

21.05.2024 u 09:36

Bionic
Reading

Mohamed Salah, 31-godišnji egipatski nogometaš, dao je naslutiti kako će i ubuduće nositi dres Liverpoola čiji je član od 2017. godine

Mohamed Salah (31) s Liverpoolom ima ugovor do lipnja iduće godine, a zbog brojnih ponuda o kojima se pisalo, slabije forme u drugom dijelu sezone koja je upravo završila, kao i zbog odlaska trenera Jürgena Kloppa, govorilo se o mogućem odlasku egipatskog napadača s Anfielda.

'Znamo da se jedino trofeji traže u Liverpoolu i učinit ćemo sve što je moguće da se oni osvajaju i iduće sezone u klubu. Naši navijači to zaslužuju, a mi igrači ćemo se boriti do krajnjih granica da to i ostvarimo', poručio je Salah putem društvenih mreža te time nagovijestio kako namjerava ostati u Liverpoolu gdje je došao prije sedam godina iz Rome.

Jürgen Klopp FC Liverpool oproštaj 19.5.2024. Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Arenasport/Youtube

U posljednje vrijeme suradnje Salah je imao određene konflikte s trenerom Jürgenom Kloppom, ali povodom njegovog odlaska Egipćanin je poručio.

'Bilo je sjajno dijeliti sve trenutke, uspjehe i trofeje s tobom u posljednjih sedam godina', napisao je Salah uz postavljenu sliku s njemačkih strategom.

  • +19
Jürgen Klopp FC Liverpool oproštaj 19.5.2024. Izvor: EPA / Autor: ADAM VAUGHAN

Salah je u Liverpoolu ukupno odigrao 349 utakmica u svim natjecanjima, zabio je 211 golova uz još 89 asistencija. Njegova je momčad ove sezone završila kao treća u Premier ligi, a Salaha se dovodilo u kontekst mogućeg odlaska u Saudijsku Arabiju.

Kloppa je pak na klupi Liverpoola zamijenio Nizozemac Arne Slot.