BEZ ZDRAVKA MAMIĆA

Veliki preokret; Ćorić nam otkrio gdje nastavlja karijeru!

05.01.2016 u 12:27

Bionic
Reading

Velika nada hrvatskog nogometa, 18-godišnji Ante Ćorić, nakon desetak dana odmora u Hercegovini, u utorak je bio u sjedištu zagrebačkog Dinamu gdje je dogovorio sve detalje vezane uz nastavak karijere. Kao što je poznato zbog zabrane tj. istražnog postupka na ključnim pregovorima nije bilo kontroverznog izvršnog predsjednika Dinama Zdravka Mamića

Dva mjeseca nakon što je jasno i glasno poručio Dinamovim čelnicima da želi napustiti klub iz Maksimirske, jer je bio nezadovoljan minutažom i odnosnom prema njemu i tati Miljenku, Dinamov dragulj, 18-godišnji Ante Ćorić sjeo je s Dinamovim čelnicima za stol.

Doduše, zbog istražnog postupka i zabrane komuniciranja sa svjedocima, za tim stolom nije bilo izvršnog predsjednika Dinama Zdravka Mamića, ali su zato nasuprot Ante Ćorića i Andyja Bare sjedili Zoran Mamić, Tomislav Svetina, Igor Cvitanović i Damir Krznar. I dogovor je postignut, a neki će ga nazvati i velikim preokretom.

Ante Ćorić do daljnjega ostaje u Dinamu! Imao je konkretne ponude Chelseaja, Porta i Real Madrida, no pitanje je koliko bi uopće dobio pažnje, osim pri potpisivanju ugovora u tim velikanima, pa su on i njegovi zastupnici odlučili da je najpametnije ostati u Dinamu. Tim prije što su nesporazumi izglađeni.

'Sretan sam, prije svega što smo riješili sve nesporazume jer ispao sam nekakav buntovnik, a samo sam se borio za veću minutažu. A drugo, i dalje ću nositi dres kluba za koji navija cijela moja obitelj', rekao je za tportal.hr Ante Ćorić

Ponude velikih klubova očito vas nisu impresionirale.

'Kako ne? Pa tko ne bi bio sretan da ga prati i zove Real ili Chelsea? No svjestan sam da tamo u ovom trenutku ne bih igrao, već da bi morao na posudbu u neki manji klub, možda i slabiju ligu. I zato sam siguran da je ovo najpametnija odluka. Ostati u svom dvorištu, među svojim prijateljima', poručio je Ante Ćorić, koji je očito na friškom zraku Kupresa i Širokog Brijega, otkud vuče podrijetlo, dobro razmislio te donio važnu i mudru odluku. Za velike klubove ionako ima vremena.

Ante je ugovorom vezan s Dinamom do 2020., a tko zna, možda se tijekom proljeća izbori i za mjesto na Čačićevom popisu, barem kao igrač koji se privikava na reprezentativne obveze.