pohvalio livakovića

Veliki Iker Casillas iznenadio javnim priznanjem: Pratim mladog golmana zagrebačkog Dinama...

25.04.2019 u 14:56

Bionic
Reading

Iker Casillas na svom Twitteru priznao je da prati ove sezone igru Dominika Livakovića u dresu zagrebačkog Dinama, čime je definitivno podigao cijenu mladom kolegi...

Slavni 37-godišnji golman možda već neko vrijeme ne igra za španjolsku reprezentaciju niti za Real Madrid, ali još uvijek s Portom ruši rekorde u Ligi prvaka i igrač je s najviše pobjeda u elitnom klupskom nogometnom natjecanju.

  • +3
Iker Casillas Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Zanimljivo, Iker Casillas jedan je od onih iznimno aktivnih igrača na društvenim mrežama, a na njegovom Twitter profilu kojeg prati više od osam milijuna ljudi može se pročitati svašta, od nogometa pa do politke. Polako se pretvara u španjolskog Garyja Linekera.

Ovog četvrtka iznenadio je hrvatske ljubitelje nogometa svojom objavom.

'Pratio sam Dominika Livakovića ove sezone. Igra za Dinamo Zagreb. Ima 24 godine. Zanimljiv je,' napisao je na Twitteru.

Veliko je to priznanje za našeg mladog reprezentativnog golmana koji pod Nenadom Bjelicom odrađuje svoju daleko najbolju sezonu u karijeri, okrunjenu osminom finala Europske lige, kao i novom titulom u HT Prvoj ligi. Smiješi se 22. svibnja u Puli i dvostruka kruna, ako Dinamo u finalu Kupa pobijedi Rijeku.

Kad te Casillas pohvali pred milijunima ljudi, to definitivno diže cijenu pa neće biti iznenađenje ako poneki španjolski ili portugalski klub pokuca Dinamu na vrata ovog ljeta...