JUNAK U NJEMAČKOJ

Veliki hrvatski talent začepio usta kritičarima: Isti sam igrač!

31.10.2016 u 20:45

Bionic
Reading

Nakon što je svojim pogotkom donio pobjedu Bayeru na gostovanju kod Wolfsburga, Tin Jedvaj na pravi je način odgovorio treneru Rogeru Schmidtu koji ga je kritizirao ranije u sezoni, kao i svima koji su sumnjali u njega...

'Tin je odigrao lošu utakmicu kakvu ne možemo prihvatiti. Znamo da je veliki talent, ali mora biti predan svom daljnjem razvoju. Na tome ćemo raditi,' izjavio je Roger Schmidt nakon nastupa Jedvaja u porazu na gostovanju kod Eintrachta sredinom rujna.

Unatoč javnoj kritici, trener nije prekrižio hrvatskog 20-godišnjeg braniča koji je to znao iskoristiti. Ove subote na gostovanju kod Wolfsburga zabio je pobjednički pogodak za Bayer i postao jedan od junaka vikenda u Bundesligi.

'Isti sam igrač kao i prošlih godina. Dobro treniram i dajem svoj maksimum. Najvažnije je što je moj gol približio ekipu njezinim ciljevima,' izjavio je zadovoljni Tin Jedvaj koji je spreman igrati na kojoj god poziciji u obrani bude potrebno:

'U sredini ili desno, meni je svejedno,' kaže naš reprezentativac koji se nada da bi novu priliku mogao dobiti već ove srijede u Ligi prvaka protiv Tottenhama.