KRATKO I JASNO

Veliki Brazilac Ronaldo čestitao Hrvatu s jednom riječju, ali u budućnosti čestitki od njega najvjerojatnije više neće biti

23.11.2020 u 08:30

Bionic
Reading

Brazilac Ronaldo Luis Nazario de Lima, jedan od najboljih nogometaša svih vremena, ni ovoga puta nije propustio čestitati teniskom paru Mati Paviću i Bruni Soaresu

Hrvatsko-brazilska kombinacija završila je godinu kao prva na ATP ljestvici parova, a to nije neopaženo prošlo ni kod Ronalda koji prati uspjehe ove dvojice tenisača prije svega zato što je dobar sa sunarodnjakom Soaresom.

'Zvijeri' napisao je Brazila cu svojoj objavi u kojoj je označio oba tenisača, a njegova čestitka nije nešto neuobičajeno, jer ih je i prije imao za hrvatsko-brazilsku kombinciju.

No, pobjednički tandem od sljedeće sezone više neće igrati zajedno. Njihova suradnja završenja je na kraju ove sezone, a u 2021. Hrvat će igrati sa sunarodnjakom Nikolom Mektićem. Možda zato u budućnosti više neće biti čestitki od Ronalda kojeg na Instagramu prati 17,5 milijuna ljudi.

'Jako sam sretan za Brunu i mene što smo završili godinu kao broj 1. Bilo je to odlično partnerstvo i lijepo dostignuće za kraj', izjavio je Mate Pavić koji je sa Soaresom kao stalnim partnerom igrao od turnira u londonskom Queen's Clubu 2019.

U godinu i pol zajedničkih nastupa hrvatsko-brazilski par je u 2020. osvojio US Open i turnir u Montpellieru, došao do finala Roland Garrosa i pariškog Mastersa, a u 2019. osvojio Masters u Šangaju te izgubio finale u Stockholmu.

'Poseban je trenutak za nas što smo završili kao broj 1. Mislim da je to ogromno postignuće koje pokazuje da smo dobro igrali kroz cijelu godinu, koliko smo bili konstantni, osvajali velike turnire. Dobro ćemo proslaviti i sjetiti se svih lijepih zajedničkih trenutaka na terenu, jer smo svi zajedno prošli kroz tešku godinu', zaključio je Bruno Soares.