coutinho još uvijek u liverpoolu

Veliki Barcelonin fijasko; trebali su ga predstaviti u petak....

10.08.2017 u 09:43

Bionic
Reading

Brojni i relevantni španjolski mediji već su najavili kako će Barcelona u petak na Nou Campu predstaviti novog igrača, Brazilca Coutinha

I ne samo španjolski mediji, već i ugledni američki ESPN objavio je kako je transfer Coutinha iz Liverpoola u Barcelonu 'gotova stvar'.

Međutim, BBC je pak donio vijest da je Liverpool odbio Barceloninu ponudu vrijednu 100 milijuna eura za svog sjajnog veznjaka. Ovo je druga ponuda Barcelone za Coutinha koju je Liverpool odbio ovog ljeta, jer u srpnju su na Anfield stigli s 'kuvertiranih' 80 milijuna eura. 

BBC navodi da je Liverpool bez razmišljanja odbio novu Barcinu ponudu čija je visina bila 85 milijuna eura, uz 15 milijuna eura dodatnih bonusa.

Istina, svojevremeno je i Nijemac na klupi 'redsa' Jürgen Klopp najavio kako Coutinho nije na prodaju, ali u tom trenutku Barcelona nije prodala Neymara za 222 milijuna eura i nije bila spremna na licitiranje.

Podsjetimo, Coutinho je u siječnju potpisao novi petogodišnji ugovor s Liverpoolom u kojem ne postoji otkupna klauzula.

Drugim riječima, Liverpool sada može dizati cijenu koliko želi i čekati hoće li netko 'zagristi' te platiti nekakav nevjerojatni iznos.