neymar je prošlost

Barcelona za rekordni iznos dovodi novog sjajnog Brazilca

09.08.2017 u 17:23

Bionic
Reading

Nakon prodaje Neymara u PSG za nevjerojatnih 222 milijuna eura, Barcelona se bacila na dovođenje igrača koji će naslijediti odličnog Brazilca. Mi smo se nadali da bi možda mogla dovesti našeg Ivana Perišića, no trener Valverde odlučio se za Brazilca iz Liverpoola

Delegacija Barcelone otputovala je u Englesku kako bi finiširala transfer Coutinha na Nou Camp. Istina, iz Liverpoola su svaki put slali odbijenicu i tvrdili da od njegovog odlaska nema ništa. Međutim, katalonski klub nakon prodaje Neymara za rekordni iznos od 222 milijuna eura, o novcu ne treba razmišljati i očito je spreman ponuditi više od prvotnih 70 milijuna eura i Andrea Gomesa.

'Redsi' su tu prvu ponudu odbili, ali prema pisanju španjolskih medija Barcelona je sada pripremila oko 120 milijuna eura, a koje bi čelnici Liverpoola, uz veliko gnušanje ipak mogli prihvatiti.

Tako bi Coutinho postao najskuplje pojačanje u povijesti Barcelone.

A da u svemu tome ima istine, potvrdili su neki renomirani španjolski novinari koji tvrde da su dobili poziv za predstavljanje Coutinha a koje bi se trebalo održati u petak.

Ono bi, kao što tradicija nalaže, trebalo biti upriličneo na Nou Campu, nakon što Coutinho obavi liječničke preglede. 

Naravno, još uvijek ni jedna od tri strane transfer nije potvrdila, ali kada se nešto ovako sigurno najavljuje, vjerujemo da je samo pitanje trenutka.