cvitanović će imati posla

Velike promjene u Dinamu: Čileanac odlazi, Švicarac dolazi

26.12.2017 u 11:17

Bionic
Reading

Ako je vjerovati meksičkim novinama, tijekom utorka bi Angelo Henriquez u Guadalajari trebao obaviti liječnički pregled te potpisati ugovor s Atlasom

Dinamov napadač, Čileanac Angelo Henriquez, koji je prije dolaska među 'modre' bio član i velikog Manchester Uniteda, tijekom utorka bi trebao postati novi igrač Atlasa. Već smo pisali kako ga želi meksički Atlas, a kako prenosi Goal.com cijeli bi transfer trebao danas biti kompletiran.

  • +4
Dinamo - Istra 1961 4:2 (četvrtfinale Kupa) Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Meksikanci uvjeravaju kako će se Henriquez danas pojaviti u Guadalajari, u klupskim prostorijama odraditi liječničke preglede, a onda potpisati trogodišnji ugovor s Atlasom.

U Dinamu su također potvrdili da imaju službenu ponudu meksičkog kluba, no zasad nitko ne otkriva kolika bi odšteta trebala biti. Iako se po medijima vrti cifra od 500-tinjak tisuća eura. Puno ili malo? Valjda savjetnik Mamić i čelnici kluba znaju.

Angelo Henriquez istog bi se trena priključiti pripremama svoje nove momčadi koju 6. siječnja očekuje početak nove prvenstvene sezone. Južnoamerički mediji tvrde kako je Henriquez već odradio sve potrebne razgovore s predstavnicima Atlasa, čelnicima kluba usmeno potvrdio svoj dolazak u Meksiko, ali i naznačio kako prije svega želi Božić provesti u krugu obitelji.

I kao što je izvjesno da je henriquez 'bivši', sve je izvjesnije da je Mario Gavranović 'budući'. Švicarac koji je od zime 2016. godine sjajno igrao u dresu Rijeke trebao bi zauzeti mjesto u startnoj postavi 'modrih', a njegov se dolazak očekuje prvog dana priprema.