NEPOZNATA ODŠTETA

Sve je gotovo, Maksimir napušta jedna od zvijezda; u Dinamu zasad šute

21.12.2017 u 19:11

Bionic
Reading

U Hrvatski Telekom Prvoj ligi zimska je stanka, a u Dinamu su se već bacili na posao oko transfera. Čileanski napadač Angelo Henriquez napušta 'modru' svlačionicu

U Dinamu su na nedavnoj Skupštini predstavili ambiciozne planove oko prihoda, a oni uključuju prodaju igrača. Igrači su tek otišli na zimski odmor, a već je procurila informacija kako će biti promjena u svlačionici.

Drugi dio sezone u Dinamovom dresu više nećemo gledati Angela Henriqueza koji je u Maksimiru od kolovoza 2014. Čileanski napadač od sada će biti član meksičkog Atlasa.

  • +7
Angelo Henriquez Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Tu vijest objavio je portal Univision koji tvrdi kako je već sve gotovo i da će se Henriquez pridružiti momčadi poslije božićnih blagdana koje će provesti u svojoj domovini, dok iz Dinama još nema službene potvrde.

Isti medij navodi da je to treće pojačanje meksičkog prvoligaša (uz veznjaka Gomesa i vratara Tosellija) koji je po snazi trenutačno zlatna sredina.

Inače, Henriquez je imao ugovor s Dinamom do lipnja 2020. pa je za vjerovati da će nešto kapnuti u 'modru' blagajnu za odštetu.

Treba spomenuti kako je Čileanac imao godišnju plaću od 450 tisuća eura, a nije tajna da u Dinamu žele smanjiti rashode koji idu za primanja igrača, jer su 2017. završili u minusu od čak 100 milijuna kuna.