velika trampa

Velikan želi preduhitriti Real Madrid i PSG i pred nosom im odvesti Pogbu; nude 60 milijuna eura i veznjaka u zamjenu za Francuza

25.12.2019 u 13:25

Bionic
Reading

Juventus nudi Emrea Cana i 60 milijuna eura za Paula Pogbu koji je na meti Real Madrida i PSG-a

Paul Pogba se na ljeto 2016. godine iz Juventusa vratio u Manchester United u transferu vrijednom 105 milijuna eura, a sada bi se mogao opet vratiti u Juventus. Talijanski Tuttosport piše kako je 'Stara dama' odlučna u namjeri da 26-godišnjeg Francuza vrati u Torino već ove zime.

Juventus želi pojačati ekipu kako bi uspio obraniti naslov prvaka Italije koji im ove godine opasno visi zbog jače konkurencije i slabijih izvedbi na terenu. Juve je trenutno drugi na ljestvici Serie A s 42 boda koliko ima i prvoplasirani Inter, a za vratom im pušu i Lazio s 36 i Roma s 35 bodova.

U Torinu su zato odlučili krenuti po pojačanja, a jedno od njih je Paul Pogba kojeg bi rado u svojim redovima vidjeli i Real Madrid i PSG. Kako bi preduhitrili konkurenciju, u Juventusu se spremaju na brzu reakciju ove zime, a Manchester Unitedu su spremni ponuditi 60 milijuna eura i Emrea Cana.

Emre Can je u sličnoj situaciji u kojoj se našao i naš Mario Mandžukić koji je napustio klub nakon što ga je Maurizio Sarri potpuno udaljio iz ekipe. Can nije uvršten na popis igrača za Ligu prvaka pa je jasno da i on želi napustiti klub. U Juventusu vjeruju kako bi Pogba bio idealno rješenje za pojačavanje veznog reda koji bi potom loptama hranio napadački trojac koji čine Paulo Dybala, Gonzalo Higuain i Cristiano Ronaldo, dok bi Canu dobro došla promjena sredine.

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Toni Cetinski, Bruno Petković, Goran Grgić, Peđa Grbin…