NIŠTA OD POVRATKA

Vejiću novac ipak draži od Hajduka

16.12.2008 u 20:00

Bionic
Reading

Povremeni nogometni reprezentativac i bivši igrač Hajduka Hrvoje Vejić karijeru će nastaviti u inozemstvu. Premda su ga već najavljivali kao stup Hajdukove obrane, Vejić je ipak izabrao izdašniju ponudu

Iako su ga mnogi vidjeli kao stup Hajdukove obrane, Hrvoje Vejić karijeru će nastaviti u inozemstvu, u klubu čije ime ipak nije želio otkriti. Jedino je jasno da napušta ruski Tomsk.

'Smatrao sam da je u ovom trenutku inozemstvo bolja opcija. Hajduk je bio konkretan i korektan, no ponude iz inozemstva daleko su bolje', rekao je Vejić, uz napomenuo da je odbio i Tomovu ponudu ugovora na 600.000 eura.

Vejić je naglasio da su u splitskom klubu bili vrlo korektni.

'Ne bih želio da se danas-sutra tvrdi nešto drugo. Jednostavno, ponuda iz inozemstva bila je konkretnija', zaključio je Vejić priču o svom nedolasku u Hajduk.

I dok će za Vejićem Splićani tugovati, za Damirom Rovčaninom sigurno neće. Naime, kako je napadač Željezničara rekao za bosanskohercegovačke medije da ima ponudu iz Splita, oglasio se i sportski direktor Ivan Buljan.

'Očito u cijeloj ovoj situaciji pojedinci koriste Hajduk kako bi sebi podigli cijenu. Rovčanina ne dovodimo u Hajduk', jasno je potvrdio Buljan.