NAJVAŽNIJE PITANJE

Većina čitatelja tportala razmišlja kao Joško Jeličić

31.10.2017 u 10:07

Bionic
Reading

Dinamo je u derbiju 14. kola HT Prve lige svladao Rijeku 3:1 i povećao bodovnu prednost u odnosu na konkurente, a većina čitatelja tportala smatra da je prvenstvo riješeno

Do kraja prvenstva još su 22 kola, dakle u igri je mnogo bodova, ali već u ovoj fazi se glasno priča kako je Dinamo vratio titulu.

Naime, klub koji je poslije 14 kola imao šest bodova prednosti uvijek je završio na prvom mjestu i na kraju sezone, a 'modri' u ovom tenutku imaju sedam bodova više od drugog Osijeka te devet od Rijeke i Hajduka.

  • +15
Dinamo - Rijeka, 14. kolo HT Prve lige, 2017/18. Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Poslije slavlja u derbiju na Maksimiru i bivši nogometaš Dinama i Hajduka Joško Jeličić ustvrdio je na svojem Facebook profilu: Dinamo prvak!

Dinamo – Rijeka 3:1, 14. kolo 2017./18. (sažetak)

A što misli nogometna javnost? U anketi smo pitali čitatelje tportala misle li da je prvenstvo riješeno, a gotovo dvije trećine smatra da zaista i je gotovo.

Naime, 64,5 posto glasača je glasao za opciju: Da, Dinamo ovu prednost jednostavno ne može ispustiti, njih 32,1 posto se odlučilo za opciju: Ne, pa još je jako puno bodova u igri, a za 'Ne znam' je bilo 3,4 posto osoba.