rasprodano!

'Vatreni' će na Poljudu igrati pred više od 30.000 navijača; sve su ulaznice za utakmicu s Walesom razgrabljene

12.03.2023 u 18:10

Bionic
Reading

Devet dana nakon početka internetske prodaje nema više ulaznica za prvu utakmicu Hrvatske nakon osvajanja brončane medalje na SP-u u Katru. 'Vatreni' na Poljudu protiv Walesa 25. ožujka od 20.45 sati započinju kvalifikacije za plasman na EP 2024. godine

Prema obavijesti portala ulaznice.hr 'vatrene' bi trebao dočekati rasprodani Poljud na otvaranju kvalifikacija za plasman na Euro u Njemačkoj 2024. godine.

'Sve ulaznice su rasprodane ili su u fazi naplate. Na ovoj stranici se može ponovo pojaviti nešto ulaznica ako netko odustane ili ne plati u zadanom roku', stoji u obavijesti portala.

Na tribinama Poljuda bi se tako trebalo naći više od 30.000 navijača, koji će tako po prvi put pozdraviti 'vatrene' nakon spektakularnih dočeka po Hrvatskoj i osvojene brončane medalje u Katru.

Hrvatska je posljednju utakmicu na Poljudu igrala 6. lipnja prošle godine kad su u Ligi nacija ugostili tada aktualne svjetske prvake Francuze. Od te utakmice počeo je uspon Hrvatske, remi 1:1 s Francuzima bila je prekretnica nakon teškog poraza od Austrije u Osijeku, nakon toga su 'vatreni' poraženi samo u polufinalu SP-a protiv Argentine.

Hrvatska reprezentacija okupit će se 20. ožujka u Splitu gdje će boraviti do 27. ožujka kada će otputovati u Tursku, gdje će 28. ožujka od 20.45 sati igrati drugu kvalifikacijsku utakmicu.

Hrvatska je u skupini D s Walesom, Armenijom, Turskom i Latvijom, a dvije najbolje reprezentacije osigurat će izravan plasman na EP 2024. godine u Njemačkoj.