800 TISUĆA EURA

Varšavska Legija poslala ponudu za Vrdoljaka

22.02.2010 u 11:41

Bionic
Reading

Drugoplasirana momčad poljskog prvenstva Legija iz Varšave ponudila je Dinamu 800 tisuća eura za Ivicu Vrdoljaka. S obzirom na to da su u Maksimiru naučeni na milijunske ponude za svoje igrače, pitanje je kako će reagirati na ovu iz Poljske

Dinamov veznjak Ivica Vrdoljak već od ranije ima dozvolu za odlazak u inozemstvo ukoliko dođe neka tzv. nemoralna ponuda. Ponuda je stigla, ali ostaje pitanje spada li u nemoralnu. Varšavska Legija, koja trenutno drži drugo mjesto u poljskom prvenstvu i zaostaje pet bodova za vodećom Wislom iz Krakowa, ponudila je Dinamu 800 tisuća eura na ime odštete za Vrdoljaka, pišu Sportske novosti.

Iako je u Hrvatskoj završio prijelazni rok, u Poljskoj je on na snazi do kraja veljače, tako da takav tip administrativne prepreke ne postoji za mogući transfer, no pitanje je kako će reagirati Zdravko Mamić koji je posljednjih godina prodavao igrače za milijunske svote. S druge strane, pitanje je vidi li se i sam Vrdoljak u poljskoj ligi. U svakom slučaju, sve će biti jasnije za nekoliko dana.