FACEBOOK GENERACIJA

Vapaj dragulja Halilovića uoči uzvrata u Beču!

26.08.2013 u 12:06

Bionic
Reading

Noć prije nego su nogometaši Dinama krenuli autobusom prema Beču, gdje ih u utorak čeka uzvratni ogled kvalifikacija za Ligu prvaka protiv Austrije (MAXtv, Arenasport 1, 20.45), 17-godišnjeg Alena Halilovića mučili su drugi problemi

Naime, već mjesecima mladog igrača Dinama izluđuju tzv. obožavatelji koji pod njegovim imenom otvaraju Facebook profile te se dopisuju s tzv. fanovima i postavljaju fotografije. Apsurdno zvuči podatak da trenutačno Alen Halilović na Facebook ima najmanje pet profila otvorenih pod imenom mlade nogometne zvijezde, a koliko ga to sve muči dokaz je i vapaj putem jedne društvene mreže.

'Molim da se ne dopisujete sa mojim lažnim Facebook profilima, zato što ne koristima Facebook!!HVALA!!!', napisao je s noći nedjelje na ponedjeljak očito vidno ljutiti Halilović na svom Instagram profilu.

Dodajmo tome kako Halilović nije niti prvi, a niti zadnji poznati sportaš koji ima ovakvih ili sličnih problema. Svojevremeno je slično morao postupiti i Mario Mandžukić jer se netko lažno predstavljao na Facebooku.