legenda bez pardona

Vahid Halilhodžić zaprepašten je stanjem u reprezentaciji BiH: Ovako više ne ide!

22.06.2023 u 14:24

Bionic
Reading

Legendarni nogometni trener Vahid Halilhodžić zaprepašten je igrom reprezentacija Bosne i Hercegovine

Poraz od Luksemburga 0:2 u Zenici poprilično je uzdrmao nogometnu reprezentacija Bosne i Hercegovine. Naime, nakon četiri kola kvalifikacija Bosna i Hercegovina je četvrta u grupi J sa samo tri boda.

Naravno, nakon šokantnog poraza nije nedostajalo ni kritika na račun izbornika Faruka Hadžibegića i njegovih igrača.

Tako je Legendarni nogometni trener Vahid Halilhodžić za Novu bh rekao:

'Teško je komentirati, neshvatljivo je za mene da se u ovako važnoj utakmici doživi poraz. Ne znam što je bilo, lako je kritizirati sada. Mislim da je vrijeme da se u nogometu u BiH neke stvari promijene jer ovako više ne ide. Kažu da ima kvalitete, ali vjerojatno ima onih koji rade u savezu koji će biti zadovoljni sa porazom', kazao je Vaha, koji prati sve što se događa u nogometu na ovim prostorima.

No, pomalo očekivano stao je na stranu izbornika Faruka Hadžibegića naglasivši kako nije on jedini odgovoran:

'Netko mora biti odgovoran za to. Stalno je kod nas jedino odgovoran izbornik. Je li samo do izbornika ili dublje pitanje je? Kad dođeš u takvu situaciju moraju se podnijeti kolektivne ostavke. Imam osjećaj da ti ljudi prave budalom nogometni narod koji očekuje pobjede da se malo veseli. To je jedini način da iskali radost. To nije samo jedna utakmica, to je ponos nacije, države. Uh, ne mogu preći preko nekih stvari. Najviše me boli što ima onih koji žive u BiH i raduju se ovome', dodao je Vaha.

Standings provided by Sofascore