ozljeda luke

Uzbuna u Madridu: Problemi s Modrićem baš pred okršaj kojeg se Real najviše boji!

20.02.2018 u 14:43

Bionic
Reading

Real je objavio kako je Luka Modrić ozlijedio mišić desne noge i neko vrijeme će izbivati s travnjaka. Njegov nastup u uzvratu protiv PSG-a za dva tjedna je upitan, ali vjeruje se da bi se ipak mogao oporaviti...

Podsjetimo, 32-godišnji hrvatski veznjak dobio je odmor za vikend protiv Betisa, nakon što je u prvom dvoboju protiv PSG-a imao puno posla protiv moćnog protivnika.

  • +13
Luka Modrić - zvijezda Real Madrida i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Nije to bilo briljantno izdanje Luke protiv Parižana, a najviše se nakon utakmice na Bernabeuu pisalo o njegovom bacanju kojim je iznudio žuti karton Rabiota.

Pitanje je hoće li imati priliku popraviti dojam u Parizu, u utakmici koje se u Realu posebno boje, jer klub je ovog utorka objavio kako je Luka Modrić ozlijedio mišić desne noge te će daljnji pregledi pokazati koliko će dugo izbivati.

Dvoboj s PSG-om je 6. ožujka pa je Modrićev nastup upitan i sve ovisi o težini ozljede, a tu informaciju u Madridu skrivaju, no španjolski mediji uspjeli su saznati kako se ipak ne radi o ozbiljnom problemu i mogao bi vć za desetak dana biti spreman, ako ne bude dodatnih komplikacija.