ODLAZAK PRIJATELJA?

Rakitić priznao čega se jako boji zadnjih dana: Ne želim o tome ni razmišljati!

20.02.2018 u 06:30

Bionic
Reading

Ivan Rakitić odao je počast ovog ponedjeljka na press konferenciji suigraču Andersu Iniesti te priznao da se pribojava njegovog odlaska o kojem su se raspisali španjolski mediji...

Podsjetimo, legendarni Iniesta nedavno je potpisao ugovor s Barcelonom koji ga je trebao zadržati na Camp Nouu do kraja karijere, no zatim se pojavila silno bogata ponuda kineskog Tianjina koji bi mu godišnje plaćao 35 milijuna eura ako odluči napustiti klub za koji je igrao tijekom cijele svoje karijere.

La Liga, Eibar - Barcelona Izvor: UGS/AFP7 Cordon Press / Autor: Profimedia

Da je priča ozbiljna potvrđuju iz dana u dan španjolski mediji, a na presici uoči prve utakmice osmine finala protiv Chelseaja priznao je i Ivan Rakitić da ga razvoj situacije zabrinjava.

'Da, to me straši i to jako. Zbog onog što on znači navijačima Barcelone i zbog svega što radi na terenu, izvan njega i u svlačionici. On je za mene jako važna osoba, dobar prijatelj i jedino što mogu reći da se nadam da će ostati puno godina s nama. Ne želim ni pomisliti o tome da bi mogao otići,' izjavio je hrvatski reprezentativac pa dodao:

'No, kao dobar prijatelj želim mu da bude sretan i uživa, da odluku donose svojim srcem. Što god odlučio bit ću na njegovoj strani.'

Osvrnuo se Rakitić i na famozni pogodak Inieste u posljednjim trenucima one kontroverzne polufinalne utakmice na Stamford Bridgeu 2009. godine u kojoj je upravo Iniesta donio prolazak dalje Barceloni protiv Chelseaja.

'Bio je to poseban i emocionalan trenutak, ali ovog utorka znamo da će biti sasvim drukčije. Moramo zaboraviti sve što se događalo u prošlosti. Želimo odigrati svoju najbolju utakmicu i pobijediti. Dobro se osjećamo i jedva čekamo da susret počne,' zaključio je naš 29-godišnji veznjak.